Trivsel og arbejdslyst kan aflæses på bundlinjen


Afskedigelser, ansættelser, vækst og udvikling – arbejdsmarkedet er i evig bevægelse. Vi sætter virksomheder i stand til at følge med.
Arbejde og karriere stiller store krav til mennesker både som privatpersoner og som arbejdskraft, uanset som du er i job eller ledig. Forandringsparathed, effektivitet, samarbejde og ønsket om resultater er medarbejdernes konstante udfordringer.
Heldigvis er mange virksomheder bevidste om, at ikke alene medarbejdernes kompetencer og erfaring er væsentlige aktiver for organisationen, men at også medarbejdernes trivsel spiller en stor rolle.
Sammenhængen mellem arbejdsglæde og økonomiske resultater understreges bl.a. af World Happiness Report, der udgives af Earth University ved Columbia University på vegne af FN, som viser, at trivsel og god arbejdslyst kan aflæses direkte på bundlinjen.
Hos KarriereCoach bidrager vi til virksomhedens effektivitet og fleksibilitet, samtidig med, at vi skaber nye udfoldelses- og udviklingsmuligheder for den enkelte leder og medarbejder. Vi yder professionel støtte til forandringsprocesser på både individuelt og gruppeplan til både virksomheder, institutioner og privatpersoner. Hvad enten det drejer sig om stresshåndteringforløb, outplacement, HR-service eller rekruttering af nye medarbejdere.
Udover vores mange dygtige fastansatte konsulenter, har vi desuden et tæt samarbejde med en række specialister på de områder, vi ikke internt dækker.Vi går både i bredden og i dybden, men sikrer samtidig, at I kun behøver én samarbejdspartner at forholde jer til!
Hos KarriereCoach ser vi på alle facetterne, når vi sætter fokus på medarbejderens ressourcer og medarbejderen som ressource.