Uden mål ingen retning


Vi oplever, at vores kandidater går mere afklarede, dedikerede og ressourcefulde herfra. Når mennesker finder meningen bag deres karrieremål, vokser fornemmelsen af at have medvind - og samtidig bedre at kunne tackle modvind.
Hos KarriereCoach arbejder vi med at finde mening med dine mål, så motivation og engagement følges ad på rejsen mod målet.
Vi brænder for at sikre, at du tager de valg, som er rigtige for netop dig. Hvad enten du vil videre til det næste job, er ledig eller ønsker nye udfordringer der, hvor du er, kan vi hjælpe dig med at skabe en positiv forandringsproces.
Med udgangspunkt i din nuværende situation, kaster vi nyt lys over dine kompetencer, dine ressourcer,– og ikke mindst dine muligheder. Det gør vi med rådgivning, øvelser og ved af hjælp af scenarier, der kvalificerer dine fremtidige valg.
I løbet af processen veksler vi mellem rollen som ekspertrådgiver og coach, så du opnår selvindsigt, refleksion og læring. Først, sidst og hele vejen igennem sætter vi spotlys på dine ressourcer, så du får øje på alle de muligheder, der ligger gemt både på den korte og den lange bane.
Du vil opdage nye sider af dig selv eller have en endnu skarpere profil efter processen, hvor vi måske også anvender en personlighedstest til afdækning af din personlighed og jobpræferencer.
Har du brug for ny motivation? Trænger du til inspiration for at finde dit eget potentiale i dit nuværende eller det næste job? Har du brug for assistance til at sætte nye karrieremål – eller helt konkret at blive parat til jobsamtalen?
Hos KarriereCoach finder du et virkeligt bredt felt af kompetencer, så du kan blive klædt godt på fra yderst til inderst.